۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۳ تير

برگزاری نشست هم اندیشی هیات رییسه دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده زبان های خارجی

نشست مشترک بین اعضای هیات علمی دانشکده زبان های خارجی و هیات رئیسه دانشگاه با هدف ارتقاء سطح علمی دانشگاه و نیز ارائه نقطه نظرات اعضای هیات علمی در زمینه های مختلف اعم از:آموزشی و پژوهشی، علمی، فرهنگی و رفاهی، چهارشنبه 8 مرداد ماه سال جاری از ساعت 17 تا 20 به صورت ویدئو کنفرانس (مجازی) برگزار شد.


 نشست  مشترک بین اعضای هیات علمی دانشکده زبان های خارجی و هیات رئیسه دانشگاه با هدف ارتقاء سطح علمی دانشگاه و نیز ارائه نقطه نظرات اعضای هیات علمی در زمینه های مختلف اعم از:آموزشی و پژوهشی، علمی، فرهنگی و رفاهی، چهارشنبه 8 مرداد ماه سال جاری از ساعت 17 تا 20 به صورت ویدئو کنفرانس (مجازی) برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews در سلسله نشست های مشترک هیات رییسه دانشگاه و اعضای هیات علمی نشست  هم اندیشی اعضای هیات علمی دانشکده زبان های خارجی با هیات رییسه دانشگاه با هدف هم اندیشی و هم افزایی در راستایی ارتقا کیفی دانشگاه در حوزه های مختلف آموزشی،پژوهشی ، فرهنگی به صورت مجازی برگزار شد.

بنا به گزارش مذکور دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان هدف از برگزاری این نشست ها را تعامل و همکاری با مدیران و اعضای هیأت علمی دانشکده ها جهت برطرف کردن مسائل و مشکلات دانشکده ها عنوان کرد و اظهار داشت: دانشکده زبان یکی از دانشکده های قدیمی و با سابقه دانشگاه اصفهان است که از اعتبار بسیار بالایی برخوردار بوده و دانش آموختگان اثرگذاری چون مرحوم استاد هادی زاده و مرحوم استاد دلشاد را به جامعه علمی تحویل داده است. وی بر  رسالت دانشکده زبان های خارجی برای حفظ این میراث گرانبها تاکید و خواستار تداوم و استمرار این اثربخشی در دانشگاه اصفهان شد.

دکنر طالبی در ادامه تهدید کرونا را فرصتی برای فراگیری آموزش و پژوهش جدید در سطح ملی و بین المللی دانست و افزود: از 4 اسفند ماه سال 1398 برنامه های آموزشی به صورت غیر حضوری در دانشگاه اصفهان شروع و به طور رسمی از 16 فروردین کلاس های آنلاین در این دانشگاه فعال و فرصتی فراهم شد تا با یک دانش جدید در خدمت آموزش و پژوهش کشور باشیم.

دکتر طالبی در پاسخ به سوالی در خصوص جذب اعضای هیات علمی اظهار داشت: واقعیت این است که سالانه یک سهمیه ای را به هیات جذب می دهند به عنوان مثال اگر سهمیه کل دانشگاه 11 نفر باشد، باید بر همه دپارتمان های دانشگاه تقسیم شود، طبیعی است که نیاز همه برطرف نمی شود. البته متخصصین فن و دفتر برنامه ریزی در معاونت آموزشی که مسئول تطبیق برنامه های راهبردی هستند به خوبی به این مسئله واقف اند و سعی می کنند بر اساس اولویت ها به جذب اعضای هیات علمی بپردازند.

دکتر طالبی در ادامه ضمن ارایه گزارش مبسوطی از فعالیت های مرکز آموزش های الکترونیک  و همچنین مرکز فاوا دانشگاه اصفهان در راه اندازی کلاس های مجازی از 4 اسفند 98 تا کنون برای 16000 دانشجو در رشته ها و گرایش های مختلف انجام شده است را کاری بس عظیم و ارزشمند قلمداد نمود.

رییس دانشگاه همچنین در خصوص ارتقا و ترفیع اعضای هیات علمی تصریح نمود: اگر عضو هیات علمی جدید الاستخدام در سال اول کاری، موفق به دریافت پایه نشد،ولی برای سال دوم  تلاش نماید تا عملکرد بهتری داشته باشد و تحقیقات پژوهشی خود را بر مبنای آیین نامه ارایه نماید، می تواند 2 پایه دریافت کند.  

رییس دانشگاه در ادامه در خصوص افزایش کارایی کلاس های مجازی، بهبود زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری سامانه LMS و بهره وری بهتر از این سامانه، افزایش انعطاف و تسهیلات برای اعضای هیات علمی و دانشجویان و افزایش ظرفیت های مجازی دانشکده برای ارتقا در سطح بین المللی  بر تعامل بیشتر اعضای هیات علمی با هیات رییسه دانشگاه تاکید و خواستار ارتباطی دوسویه و تعاملی مستحکم بین همه اعضای هیات علمی، هیات رییسه و دانشجویان شد. وی همچنین از اجرای طرح پایش سلامت در دانشکده ها و بازخوردهای مطلوب آن قدردانی به عمل آورد.

  دکتر میرخانی معاون اداری و مالی دانشگاه نیز ضمن تاکید بر خدمت رسانی مطلوب به جامعه اظهار داشت: با توجه به شرایط کرونا درآمدهای دانشگاه کاهش و از طرفی هزینه ها نیز به شدت افزایش یافته است .با درک متقابل از شرایط موجود می توانیم با همفکری و همکاری یکدیگر اشکالات را مرتفع نماییم.  

دکتر خیام باشی رییس مرکز فاوا نیز در این جلسه ضمن ارایه گزارشی از روند فعالیت های مرکز فاوا به منظور تجهیز زیرساخت های آموزش های الکترونیک در دانشگاه اصفهان اظهار داشت: سامانه آموزش مجازی که قبلا استفاده می شد اصلاح نمودیم.به علت نقاط ضعفی که در سامانه بود ما یک سامانه ای که کلاس آنلاین برای ما تشکیل بدهد را باید فراهم می کردیم. با توجه به نظر سنجی ها و تحقیقات انجام شده در سایر دانشگاه ها متوجه شدیم که این سامانه ای که ما استفاده می نماییم، یکی از سامانه های موفق محسوب می شود. علی رغم کاستی هایی که می فرمایید، بازخوردی که از دانشگاه اصفهان گرفته شده بیانگر مطلوبیت سامانه bbb است. این سامانه باید به سامانه lms دانشگاه متصل می شد. ما موفق شدیم سامانه bbb  را به lms  وصل کنیم و چون lms  هم با سامانه گلستان ارتباط داشت کلاس های آنلاین را ترتیب بدهیم. مشکلی که وجود دارد این هست که وقتی شما می خواهید کلاس های آنلاین ایجاد کنید یک سری مواردی مانند پهنای باند دانشگاه، زیرساخت دانشگاه، سرورهای دانشگاه، همه این ها باید به نوعی با هم کار کنند. اگر یک قسمت کمبود داشته باشد ما نمی توانیم کار را دنبال کنیم . کما این که ما این مشکل را داشتیم و در هفته اول فروردین سرورهایی که داشتیم جوابگو نبود، زمانی ما برای دانشگاه سرور خریدیم که هیچ مغازه ای باز نبود و موفق شدیم دو سرور خیلی خوب تهیه نماییم. از مدل های hb بود که جز جدیدترین مدل ها محسوب می شد. دکتر طالبی و[tf1]  دکتر میرخانی زحمت کشیدند و با هزینه خیلی بالا خریداری نمودند و توانستیم کلاس ها را راه اندازی کنیم. شاید تعدادکلاسی که در یک روز در دانشگاه می خواست به صورت آنلاین برگزار شود قبلا در طی یک سال این کلاس ها برگزار می شد. به همین خاطر اول کلاس ها را به صورت یک ساعته گذاشتیم و بعد با تقویت زیرساخت ها و تجهیز سرورها موفق شدیم زمان کلاس ها را افزایش دهیم. دانشگاه تلاش خود را در این زمینه انجام داد و در حال حاضر نیز از سازمان ها و شرکت های بزرگ مشاوره گرفتیم که چه تجهیزات تکمیلی باید فراهم نماییم. لیست خرید بالایی تهیه کردیم و در صدد هستیم که چندین سرور بهتر تهیه کنیم. ما فضای فیکسی را برای تمام استفاده کنندگان از ایمیل دانشگاه پیش بینی کردیم ولی هر عزیزی که درخواست فضای بیشتری داشته باشد ما بدون هیچ محدودیتی این فضا را افزایش می دهیم. دکتر طالبی و دکتر میرخانی نیز بسیار تاکید دارند که تجهیزات دانشگاه در این خصوص تقویت شود و در این زمینه همکاری و پشتیبانی موثری داشته اند.

دکتر رکنی زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه نیز دانشکده زبان های خارجی را دانشکده معیار دانست و اظهار داشت: شورای پژوهشی دانشگاه بر اساس قوانین و مقررات خود به مجلات امتیاز می دهند . ما یک چارچوب برای کل رشته های دانشگاه به خصوص برای رشته های علوم انسانی داریم . چون شما دانشکده معیار برای بقیه هستید هر رشته از دانشکده شما می تواند، حداقل 50 مجله زبان را شناسایی و لیست کنند و امتیاز بدهند. در واقع یک وایت لیست (لیست سفید) ایجاد و در اختیار دانشجویان دکتری قرار گیرد. دکتر رکنی زاده استاندارد دانشکده زبان های خارجی را بسیار بالا دانست و افزود: به عنوان مثال در رشته زبان ادبیات عرب دانشجویانی تربیت می شوند که به راحتی می توانند در دانشگاه های کشورهای عربی تدریس نمایند و یا سایر رشته هایی که در دانشکده زبان های خارجی دانشگاه اصفهان هستند نیز همین قابلیت را دارند. در مورد دانشجویان خارجی نیز ما نمی توانیم استاندارد جداگانه ای برای دانشجوی خارجی درست کنیم. وی خواستار این مهم شد که  استانداردهای پژوهشی را برای دانشجویان خارجی پایین نیاورند، بلکه اساتید تلاش بیشتری داشته باشند تا این دانشجویان نیز بتوانند با موفقیت فارغ التحصیل شوند.

دکتر رکنی زاده، اولین دانشکده ای که در پهنه نوآوری دانشگاه با استاندارد بالا ورود نمود را دانشکده زبان های خارجی دانست و تصریح نمود:  ناحیه نوآوری دانشگاه. جایی برای پرورش ایده های نخبگان کشور است.وی پرواضح ترین بخش برای سرمایه گذاری در کشور را سرمایه گذاری در حوزه پژوهش و فناوری دانست و توجه بر این مهم را ضروری قلمداد نمود و افزود: در بحران ها باید توجه بر روی توسعه پژوهش افزایش یابد. برای این که  پذیرنده دانشگاه نسل چهار باشیم و جا برای اعضای هیات علمی در شرکت های دانش بنیان و صنعت ایجاد کنیم حضور دو طرفه را می خواهیم. کارهای تیمی باید شکل بگیرد. کشف نیاز دوطرفه صنایع و دانشگاه بسیار مهم است . ما کارهای بزرگ شبکه ای باید انجام دهیم . شبکه هایی که ما قرار است ایجاد کنیم شامل، دانشگاه، شرکت های دانش بنیان و شهر است و چنین شبکه های تعاملی، تولید ارزش می کنند.

 دکتر شاقول معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی نیز ضمن ارایه گزارش مبسوطی از روند فعالیت های حوزه معاونت آموزشی در نیمسال گذشته و گذار از مشکلات ملی و بین المللی حاصل از شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: خوشبختانه از این دانشکده کم ترین شکوایه در خصوص سامانه lms به ما رسیده است و امیدواریم با تقویت زیرساخت های سامانه که به همت ریاست دانشگاه انجام شده در نیمسال بعدی با کیفیت بیشتری کلاس ها را برگزار نماییم. دکتر شاقول تصریح نمود: معاونت آموزشی دانشگاه این آمادگی را دارد که هر زمان ستاد کرونا اعلام نمودند که مشکلی برای حضور دانشجویان وجود ندارد، کلاس های دانشگاه را به صورت حضوری برگزار نماییم. معاون آموزشی در ادامه از دکتر خیام باشی، دکتر ملک پور و دکتر حسن پور به خاطر زحماتی که برای مدیریت شرایط موجود متقبل شدند، تشکر نمود.

لازم به ذکر است در این نشست دکتر محمد جواد شکریان رییس دانشکده زبان های خارجی نیز با مروری بر وضعیت فعلی و افق های آتی دانشکده زبان های خارجی اظهار داشت: یکی از اقدامات مهم دانشکده در یک سال اخیر، انتقال کتابخانه دانشکده به زیرزمین ساختمان بود که در آینده ای نزدیک افتتاح می شود.

 وی در ادامه  خواستار رفع مشکلاتی مانند: رفع فرسودگی ساختمان ارمنولوژی، حل مشکلات گرمایشی و سرمایشی دفاتر اداری دانشکده،تجهیز آزمایشگاه های دانشکده و افزایش امتیازات پژوهشی شد.

دکتر شکریان همچنین اظهار داشت: 40 سال از قدمت دانشکده زبان های خارجی می گذرد و تا کنون کارهای تاثیر گذاری مانند جذب دانشجویان خارجی، جذب خیرین دانشگاه ساز،برگزاری کلاس های آموزشی برای سایر سازمان ها و ادارات و تلاش برای عضویت انجمن های علمی و برگزاری همایش های ملی و بین المللی انجام  شده است.  

 لازم به ذکر است مدیران گروه ها و اعضای هیات علمی دانشکده زبان های خارجی، نظرات و دیدگاه های خود را مطرح و متعاقب آن هیات رییسه دانشگاه نیز به پرسش های مطروحه پاسخ دادند و بر تعامل و همکاری های اعضای هیات علمی و هیات رییسه دانشگاه تاکید شد.


 [tf1]

تاریخ:
1399/05/09
تعداد بازدید:
970
منبع:
Powered by DorsaPortal